Over mij

Ik ben Karolien van der Woude, christen, psycholoog en life coach. Ik ben getrouwd en moeder van twee jong volwassenen. Mijn werk als psycholoog doe ik wandelend in de natuur, ik ben dus wandelpsycholoog.

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om te worstelen met blokkades, inzicht in jezelf te krijgen, en licht en vrij door het leven gaan.

Een lange periode was ik perfectionistisch. Ik ken gevoelens van somberheid en ben toch een blijmoedig mens. De weg die ik daarin gevonden heb, noem ik Lichtvoetig leven. Dat is leven met hoop, rust en vreugde, zonder ballast.

Na jaren binnen te hebben gewerkt in mijn praktijk, doe ik psychologische gesprekken nu buiten in de natuur. Wandelen heeft zo’n positieve invloed, fysiek en mentaal, dat cliënten in minder tijd veel meer bereiken. Het is een geweldige manier om tot nieuwe inzichten en keuzes te komen.

De natuur heeft ons veel te geven en te leren. Gods schepping geneest, functioneert als spiegel voor ons, en brengt veranderingsprocessen in een stroomversnelling.

Ik nodig je van harte uit om met mij mee te gaan en het te ervaren. Je kunt zelf aangeven aan welk probleem of uitdaging je wilt werken. Bel of mail vandaag nog voor een afspraak!